Morsdag

14.05.2017 kl. 21:35

Det är tydligen inte morsdag i Sverige idag eftersom jag knappt sett någon reklam för morsdagspresenter eller annat... Men vad gör det, för jag är i Finland!

På torsdagen hade jag pysselfabrik hemma. Det är så länge sen jag varit hemma (i Finland) att jag och vi missat både var och varannan födelsedag. Jag unnade mig på torsdagen att köpa lite pysselmaterial och målfärg. Det stod mellan det eller att gå till ett loppis. Är glad att pysslet vann.

Idag hoppade jag traditionsenligt i mammas säng efter att pappa väckt mig. Sång och paket. Morsdagen tycker jag verkligen är en fin dag. Att få fira kvinnan som bar på en i nio månader och som sedan fick genomgå helvetes mycket smärta för att man skulle få se ljuset. Ja en mammas kraft, mod och ork är egentligen helt ofattbart.

Glad morsdag 

#ratatasbloggutmaning

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: