Jag: Nöjd

15.05.2017 kl. 20:13

Hemma igen, veckoslutet rusade iväg och det kändes verkligen tråkigt att åka hem hemifrån. Reagerade på ett tidgare inlägg att jag pratar om hemma, och syftar både på mammas och pappas och mitt gamla hem i Finland, men lika mycket hemma är jag när jag är i Sverige. Jag har ju fortfarande mitt rum där, så det lär ta en stund tills denna hemsitauation löser sig. Jag försöker vara tydlig. 

I Finland var vädret på vår sida, så vi åt första frukosten utomhus för iår! Jag åt gröt. Mamma hade införskaffat allt det jag saknat (Rågbröd, Oboy, godaste prickikorven, juice) men trots det valde jag gröt och vatten, haha. Idag njöt vi av vår julklapp, ett presentkort till Flamingo Spa, innan vi satte oss på planet. Verkligen skönt och lyxig känsla, starkt rekomenderat! Morsdagen var som sagt också toppen, mamma fick det hon önskat sig, en pastaslev och en krok till blommor. Skönt med låga krav och saker som passar in i en studerandes budget. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min kamera är förövrigt sämst. Den är bra på närbilder och bilder i bra ljus. Ni vet vad ni kan förvänta er i framtiden!

#ratatasbloggutmaning

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: