LOPPIS

20.05.2017 kl. 19:17

Lördagen har gått ut på loppis, loppis, glass och småkusinshäng. 


Jag och Janina möttes upp vid 12 och begav oss mot karlaplans loppis. När vi dök upp i parken där jag trodde det skulle vara, var det öde. Jahap, besvikelsen. Dessutom hade jag tänkt att det skulle vara samma värme som igår, så jag hade bara ben och endast en tröja. Det var kallt, ruskigt och inget loppis. Som tur var det en möhippa i parken och bruden kom och fårgade ifall vi behöver hjälp med något som vi kan betala för. Ja, den enda hjälpen vi behövde var att veta var loppiset var, och det visste hon!! Jag kände hur energin och humöret kom tillbaka, så jag betalade glatt en 5 euros sedel åt henne, som legat kvar i plånboken. Euron känns ju inte värda något i Sverige, så skulle jag tänkt efter kanske jag gett en 2 euro, haha. Men hon och hennes vänner blev glada ! 

Vi hittade loppiset och det var precis som jag önskat mig. Perfekt. Sedan åkte vi runt till andra loppisar runt om i city och jag fyndade verkligen jätte bra saker. NÖJD! Vi avrundade med glass och kaffe i solen. En toppen lördag helt enkelt! Är man intresserad av loppisar rekommenderar jag varmt en loppisrunda i stockholm någon solig dag! 

#ratatasbloggutmaning

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: