Bloggar om bajslukt

22.05.2017 kl. 12:30

Har ni sett denna nya produkt? V.I.Poo. En spray man sprayar innan man bajsar, som skapar "ett lock" så inte lukten skall sprida sig. Smart kanske ni tänker? Ja, kanske ibland, men samtidigt så skapar produkten ett nytt fel. Nämligen att bajslukt är dåligt och något att skämmas för. Åter igen, varför göra något normalt till något skämmigt. Äh jag tycker det är synd bara. Men ja, det är klart det funnits gånger man bett om detta till gudarna, för att man tyckt att det är pinsamt med bajs. Det mest natruliga i hela världen. Ja, jag förstår god doftande sprayar men då kan man ju fråga sig vad poängen med dem är, 1. att personen efter skall få en trevligare stund på toan, eller 2. för man tycker det är skämmigt att det luktar illa. Orsak 1, helt försåterlig. Men är det orsak 2, så synd, bara synd

Det jag tycker är ÄNNU tråkigare, är att reklamen ändast riktar sig till kvinnor. Som om kvinnor inte har tillräckligt att bearbeta med den snäva bilden av hälsa, utseende och vikt. Jag blir trött på att det skall vara skillnad på oss. Killar kan lukta bajs och skämta om det, men tjejer, aldrig i livet. Kan vi slopa skämtet om att "tjejer bajsar blommor", för vissa verkar ju ta det på fullaste allvar.

Embrace the bajs säger jag.

Skitreklamen ser ni här

 

#ratatasbloggutmaning

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Jag har inte märkt den här produkten. Tack för att du bloggade om den. Håller med om det du säger - varför i all värld skapa en till reklam som ska få folk att skämmas, över att skita dessutom? Skrattretande, haha!
emmadilemma23.05.17 kl. 19:05