VISA SNOPPEN

29.05.2017 kl. 10:28

UFC på globen. Rummet var fyllt av testosteron både på mattan men också i publiken. I ett skede visste vi inte om vi skulle titta framåt eller bakåt för det var slagsmål åt båda hållen. En intressant upplevelse. Trodde jag skulle ha väldigt svårt att se på då det är ganska rått, hårda slag och mycket blod, men jag vande mig fort. Overall, häftig upplevelse. Svenskarna slogs bra, Hjälten (Alexander Gustafsson) friade till sin flickvän och alla kom trygga in occh ut.

Kvällens roligaste:

hejarramsan dom sjöng som mest var "Slåhan på käften, bambam bam bambam". Vi tyckte det mer lät som en hejarramsa man sjunger i högstadiet på skoj

Kvällens mest fantastiska:

Globen var fullsatt, men det var ingen kö till tjejtoan!! FATTA GREJEN. Det var så overkligt så att jag måste glädjas åt det med en annan tjej på toan.

Kvällens sexist:

Dom här "roundgirls", dom halvnakna brudarna som går runt ringen för att visa att nu är det 2 rounden osvosv. Varför hänger den traditionen ännu med? Och varför ska det visslas åt dem från publiken? Pinsamt tycker jag, att vissla dårå. Men ja, jag ville inte vara sämre så jag ropade "Visa Snoppen" åt killarna i ringen. Nojo, det var väll jag som blev kvällens sexist.

Kvällens flopp:

Vi köade i 30 min för att sedan bli informerade att hotdogsen är slut.

Kvällens mest underbara:

Att få fira Sambo en heldag och att det var varmt kl 22 när vi gick hemåt, winwin! 

 

#ratatasbloggutmaning

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: