Stockholm

31.05.2017 kl. 00:13

Trist, grått och tråkigt.Idag har jag gått runt hela stockholm City känns det som. Köpt garn i en del av staden, prövat skor i en annan, gått på möte i en tredje och tillslut chattat i en annan del av Stockholm. Bra och effektiv dag. 

Det är omöjligt att gå i Stockholm och inte tänka på det hemska som hände där för lite drygt en månad sedan. Polisbilar ser man allt fler och ordningsvakterna ser mer uppmärksamma ut. Jag känner mig inte rädd. Men undviker gärna folkmassor och trånga ställen. Senast vi var i stan pratade vi med C om hur det skiftat. Förut skulle man inte gå på smågator för då fanns risken att bli bestulen, nu är det precis där man vill gå och risken att bli bestulen är så gott som 0. Världen förändras.

Jag har länge haft en känsla av att jag snart kommer få användning av mina första hjälp kunskaper, i form av hjärt och lungräddning. Jag känner ofta på mig att snart gäller det. Så jag tänker ofta på hur jag skall göra när jag kommer i den situationen. Vi får väll endå hoppas att jag har fel och att jag aldrig behöver använda det. 

Vi får väll se, gonatt.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver: