Sveriges skärgård

10.06.2017 kl. 16:05

Inget vinner stunghäng med underbara nyfunna vänner! Fredag morgon tog vi, Siri och jag,  båten ut i stockholms skärgård och spenderade en härlig dag med mycket mat och skratt på Malins landställe. Varje gång jag hänger med dessa brudar kan jag bara konstatera vilken tur jag hade att komma in på precis den skola och linje som just dem! Sveriges skärgård är dessutom såååå fin. Kändes härligt att för engångskull få stå på en av de fina öarna som man bara sett från kryssningsbåtarna förut.

Inget vinner stughäng. Idag satt jag och Sambo ute och planerade sommaren. Jag har sett framemot detta ögonblick läänge, men det slutade med att vi konstaterat att vi vill träffa vänner och främst hänga på våra stugor. I ett skede funderade vi på att åka utomlands, men ekonomin och tiden räcker inte riktigt till. Kanske i höst, vem vet.

Nu glass och kaffe på den nästan färdiga terassen ! 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: