Att bli hypnotiserad

11.06.2017 kl. 20:40

På senaste tiden har jag blivit en riktig youtube nörd. Så mycket att jag idag för första gången någonsin fick ett sms om att jag bara har 20% mobildata kvar att använda. Tur att flyget går mot Finland nästa vecka för då är det gränsfritt! 

Jag tycker youtube är så häftigt och vet inte om jag tror på dem som säger att det nåndag kommer dö ut. Att det inte är trendigt mera och att nåt annat kommer ta dess plats. Jag har så svårt att se vad det skulle vara, men så har det väll varit med varje ny finess som kommit på marknaden. 

Youtube har lärt mig så mycket. Verkligen. Det var bla youtube som gav mig grunderna för teckenspråket, som jag nu kan prata grundläggande. Det är youtube som visat och påminnt mig om hur man stickar och virkar. Youtube ger mig dagligen så mycket inspiration till nya pyssel och sy projekt, men även så många timmar hjärndöd underhållning. 

Senaste videon jag såg var en video där JLC-testar hypnos. Alltså woah. Som youtube fått mig att tro på spöken och andar, genom Jocke och Jonnas spökjakter, får alla videos med Erik Olkiewicz (länk) mig att tro på hypnos och dess magiska effekt. Hur det funkar? ingen aning, men gud så häftigt. Tro vad ni vill, kolla klippen om ni vill. Finns bara så mycket häftigt att utforska i denna värld alltså! 

 

  

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: