Spontanare

05.07.2017 kl. 15:55

Oftast är jag inte så spontan. Helst vill jag veta i god tid vart jag skall och vad som skall hända, men igår då C frågade ifall vi skulle åka ut till skärgården så behövde jag inte fundera. Vi har haft sköna 30 timmar på en lugn ö. Badade bastu och såg på hjortarna från terassen. Det är synd att vi bara har en vecka ihop i Finland, men vad gör man. Nästa år kan vi planera bättre. Det är flera saker som blir ogjorda i år, men det är tyvärr bara att acceptera situationen. Efter stughäng åkte vi till Cs morföräldrar och pratade om nytt och gammalt. Jag tycker det är så fascinerande att höra om äldre personers liv och vad de gjort i sina dagar. Om det är något jag lärt mig senaste månaden så är det att ta vara på och njuta av alla stunder tillsammans med mor- och farföräldrar. De sitter dessutom på så mycket kunskap och historier så har många gånger har önskat att jag haft ett block att skriva i så att inte alla historier glöms. 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: