Mina senaste googlingar

15.07.2017 kl. 20:45

Jag är personen som googlar allt. Mest blir det googlat om kroppen och ibland om fakta som jag tror mig veta, men som jag vill dubbelkolla med google, eftersom det så ofta händer att jag hittar på siffror och fakta. 

Men jag tänkte att det kan vara kul att lista dom senaste googlingarna jag gjort, och kanske berätta varför jag googlat detta! Nu kör vi

"Vad beror torra läppar på" - Detta googlade för att jag plötsligt fått torra läppar vilket jag nästan aldrig har. Enligt google kan det bero på många saker, men det som skulle passa in på mig är möjligtvis bero på Sol, brist på C eller B vitamin, brist på järn eller att jag slickat mig förmycket runt munnen. Kan även bero på att jag inte pussat någon på senaste 6 dagarna. Okej, den sista är mitt egna resonemang. Men det känns mest sannolikt

"Fetaost sås" - Mm, detta på jobbet och fick fram detta recept: Blev supergott, och så enkelt! (klicka här)

"Hormonspiral mensvärk hur länge" - Jag lade in en hormonspiral i April och hade som hård mensvärk i två dagar efteråt, eftersom livmodern vänjer sig med att ha nåt i sig. Nu kan jag stundvis känna en liten kramp i livmodern, som svag mensvärk i någon sekund. Meeen enligt google (och barnmorskan som satte in den), så kan man ha känningar i 6 månader efteråt. Hon sade även att alla konstigheter är normala. Allas kroppar är lite olika. 

"Håkan Hellström" och "Magnus Uggla" - Jag har trott att Håkan Hellström är Magnus Uggla. Så när alla sagt att de gått på "Håkan" konsert, har jag trott att det varit Magnus Uggla. Rookie, oops.

"Neapel" - Ja detta pågrund av att vi skall åka till Neapel i Augusti, jag och Sambo! Jag har läst att reseplaneringen är den roligaste delen på hela resan. Jag är så taggad. Googlar, kollar på instagram, pinterest, youtube, allt som kan innehålla glimtar på neapel. Lär bli mycket glass, pizza och söta gränder!

"Hur mäter man en kavaj?"- Jag säljer mycket av Cs kläder på tradera och någon ville veta storleken från armhålorna på en kavaj. Men det är stor skillnad på var i armhålan man mäter. Google kunde inte hjälpa mig med detta. Jag chansade.

"Medusa"- Jag simmade engång in i en manet, men när jag skulle berätta detta så glömde jag att manet hette manet, så tjejen jag berättade det till gissade på medusa utgående från min förklaring. Jag tror dessutom att jag trott att de är samma sak, men efter googlingen vet jag inte varför jag någonsin pratat om en medusa, det verkar vara en tjej med ormar som hår. När i livet pratar man om medusor?

 

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Manet heter i varjefall medusa på spanska
Ida17.07.17 kl. 11:36
Men vah halva min kommentar föll bort!! Det skulle vara medusa är i varjefall medusa på spanska
Ida17.07.17 kl. 11:37
Och mina emojin försvann :(((
Ida17.07.17 kl. 11:37