Vad i hela världen

28.10.2017 kl. 22:08

Varje gång man öppnar aftonbladet och skrollar igenom innehållet förbluffas jag över hur mycket som händer. Om enskillda personers öden, om stora cyberattacker mot och av mäktiga land. Jag läser om politiken i Amerika och politiken i Sverige. Överallt är det kaos. Jag vill inte läsa nyheter, vi lever i en kaotisk värld. 

Sen finns ljusglimtarna, de har varit rätt få på sistonet, dagens aftonblad innehåller INGEN bra nyhet. Ja kanske att två kvinnor blivit hittade efter att ha flutit runt i en segelbåt i fem månder. 

Det är ofta jag funderar på vart vår välrd är påväg, och inser att det inte finns någonstans att ta vägen. Inte på nåt ställe kommer man undan alla hemskheter, speciellt inte då alla ställen på jorden är så nära. Bara en flygväg borta. 

Finns så mycket som skrämmer, var skall man börja och vilka fighter bör man ta? För det är jag säker på. Vi har mycket arbete framför oss och alla behövs. Jag tycker alla har en plikt i att engagera sig i något för att en änring skall ske. Det kan vara miljöfrågor, politik, våldsförebyggande arbete, stödperson eller månatlig donator till ett gott endamål. Alla kan, och alla skall.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: