Vad gör jag

08.11.2017 kl. 22:06

Ibland kan jag uppleva att jag identitetskrisar, som mången annan. Jag kan slitas mellan; vad gör alla andra 21 åringar och vad gör jag. Som om det skulle finnas en mall jag skall passa in i. Nu är det skönt att jag fattar att jag inte skall in i en modell eller att jag skall behöva passa in i något fack. För det gör människan. Vi vill placera alla i ett fack, även oss själva. Det kallar jag ett självskade beteende. 

Just jag gillar just nu; växter, pyssla, tuta för feministiska frågor och ligga och göra ingenting en hel halv dag. 

Saker jag skulle vilja gilla och göra mer; långa skogspromenader, träna, plugga, äta vegetariskt

Saker som det känns att alla andra 21 åringar gillar; festa, äta ute, festa, resa (vadå stereotyper, haha)

MEN VEM BRYR SIG, vi får väll vara den vi är och vill vi förändras så gör vi det. Ibland känns det som att det krävs att man skall få nåt sorts tyst godkännande av någon "ja, du kan få bli en av oss träningsfreaks" eller "Du är SÅ välkommen att bli en av oss i  vegan gruppen". Ibland önksar jag att jag var båda, vegan och träningsfreak men sen kommer jag fram till att jag mår bäst av att vara mig själv. Den ända gruppen jag vill tillhöra är "Älska dig själv grupppen" Var fan är den verksam? 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: