Ett år till

31.12.2017 kl. 12:17

Åren går så fort när man blir äldre. Trodde verkligen aldrig den meningen skulle komma ur min mun. Men det är verkligen så. Jag tycker det är viktigt att regelbundet stanna upp och tänka vad man är stolt över, vad man lärt sig och vad man är tacksam för. Idealet skulle vara att göra det minst en gång i veckan, men bara man gör det nångång så är det bra. Vi har alla så mycket att vara stolta över, bara att du stigit upp idag är en prestation värd att vara stolt över. 

2017

Saker jag är stolt över:

 • Jag har tagit initiativet till nya vänksaper 
 • Jag har varit modig och anmält mig till olika evenemang
 • Jag har blivit bättre på att säga ifrån och inte vara alla till lags
 • Jag har lärt mig acceptera mina känslor och tankar
 • Jag har varit engagerad och aktiv i jouren
 • Jag har pushat igenom skolan även om det varit dötråkigt

Saker jag lärt mig

 • Hypnos
 • Hur min kropp fungerar
 • Om prostitutionen i Stockholm
 • En hel massa om babysar och graviditet
 • Bikramyoga

Saker jag är tacksam för

 • Att ingen i den närmaste familjen insjuknat 
 • Alla babysar som fötts och som snart föds
 • Att ha möjlighet till att leva det liv jag vill
 • Fina vänner 
 • Att få vakna brevid en person som älskar mig

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: